Intertek (www.intertek.com)

Belysning - ljuskällor och armaturer

Intertek har ett av världens mest utvecklade system för provning och certifiering av belysningsprodukter.

Läs mer här

Våra kompetensområden

Vi har konsulter, tekniska specialister, provningsingenjörer, certifieringsexpertis och utbildning inom följande kompetensområden:

Våra kunder

Interteks kunder återfinns inom de flesta branscher och verksamhetstyper. Här kan du läsa mer om hur vi samarbetar med några av dem.

 

Vill du veta mer?

  Stefan Gidlund

Kontakta Stefan Gidlund
Sales and Marketing Director

Maila en förfrågan

 

Elektriska och elektroniska produkter

Intertek är marknadsledande inom provning av elektriska och elektroniska produkter. Varje år provar vi produktsäkerhet åt ett stort antal ledande företag, vars produkter används av miljontals människor världen över.

Tack vare vårt globala nätverk av experter och ackrediterade laboratorier kan vi erbjuda effektiva lösningar anpassade efter era behov – från utbildning, rådgivning, och granskning av konstruktion till slutgiltigt godkännande av produkten samt hantering av krav på leverantörer.

Intertek erbjuder kvalitets- och säkerhetslösningar för alla typer av elektriska och elektroniska produkter. Vi utför exempelvis provning av elsäkerhet, EMC, radio och miljötålighet. Intertek utfärdar kvalitets- och säkerhetsbevis såsom det svenska S-märket och det nordamerikanska ETL-märket. Vi verifierar också CE-märkningar, för den europeiska marknaden.

Vi är experter på regler och direktiv och vet vad som krävs för att du snabbt och effektivt ska nå ut med dina produkter på olika marknader. Kvalitets och säkerhetsbevis ger dessutom ett ökat produktvärde – något du kan använda i marknadsföringen till dina målgrupper.

Inom områdena hemelektronik och hushållsapparater har vi hjälpt en mängd världsledande varumärken med en säker väg ut på olika marknader. Vi har en också en omfattande provnings- och certifieringsverksamhet inom medicinsk teknik, där produkterna omfattas av det medicintekniska direktivet, MDD 93/42/EEC. Dessutom erbjuder vi ett stort antal tjänster inom elsäkerhet, radio och IT-säkerhet för IoT-produkter.

Som ett av Sveriges ledande företag inom certifiering av ledningssystem kan vi även erbjuda certifiering mot bl a ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, ISO 27001 samt branschstandarder. Vi erbjuder även revisionslösningar inom bl a CSR och leverantörsgranskning.

 

Elektriska och elektroniska produkter

 

Läs mer om de tjänster vi erbjuder