Intertek (www.intertek.com)

Vill du veta mer?

 camilla torebrandt vit

Kontakta Camilla Torebrandt
+46 8 750 0177

Maila en förfrågan

 

Har du speciella krav?

Då kan vi skräddarsy en utbildning för dina behov.

Kontakta oss här >>

      

Aktuella utbildningar

Här hittar du mer information om kommande utbildningar.

Till kalendariet >>

 

Oberoende, opartiskhet och integritet

Intertek arbetar under strikta krav på oberoende, opartiskhet och integritet. 

 

Våra kursledare

Interteks kursledare är kvalificerade föreläsare och experter på sina områden. Många medverkar i internationella kommittéer för standardiseringsarbete. Detta möjliggör att vi alltid har unika möjligheter till ett brett och förnyat utbud med högaktuella nyheter inom standarder och regelverk.

 

 

Kurser inom el och elektronik

70% av alla elprodukter som kontrolleras har brister

header_el_elektronik

Att hålla koll på kraven när det gäller elprodukter blir allt mer komplicerat. Genom att gå våra kurser får du en större förståelse för kraven och hur de fungerar. Du får också en ökad insikt i vad som krävs för att uppfylla olika direktiv och förordningar. 

Utvecklingen går allt snabbare med nya komponenter och nya tekniker. Löpande utbildning är viktigt så att du som tillverkare, importör eller distributör kan säkerställa att dina elprodukter uppfyller EU-kraven. När elprodukter i Sverige kontrolleras har cirka 70% brister, 30% är så bristfälliga att de får försäljningsförbud. 

Våra kurser

 


Lär känna våra experter

maria wesselmark vit 250px

Maria Wesselmark, expert inom energilagring:”Jag hjälper dig att öka förståelsen för hur ett batteri beter sig. Du får insikt i batteriets egenskaper och hur den elektriska omgivningen och temperatur påverkar batteriet. Vi går också igenom de olika säkerhetstesterna och hur du kan kolla batteriets prestanda.”
 button_fler_kursledare  

 

 

för mer information.