Intertek (www.intertek.com)

Vill du veta mer?

 Erik Wallerfelt

Kontakta Erik Wallerfelt
+46-8-750 0346

Maila en förfrågan

EMC-seminarium 12 och 13 oktober 2016

Anmäl dig till EMC-seminariet den 12 eller 13 oktober 2016. Intertek och Wurth Elektronik bjuder in till ett kostnadsfritt seminarium om EMC med fokus på design samt krav och regler för CE-märkning.

Läs mer här

 

Skriv till oss:

Telefon:

+ 46 8 750 00 00
 
 

Pre-complianceprovning

Prova innan du provar - spara tid och kostnader. Genom så kallad pre-complianceprovning under utvecklingsfasen får du information om din produkts förutsättningar att klara EMC-kraven för CE-märkning.

Varför prova innan produkten är färdig?

Den bistra sanningen är att en stor del av alla produkter inte klarar EMC-kraven vid den första provningen. Genom att på ett tidigt stadium prova produktens EMC-förutsättningar kan du slippa bekymret med att behöva gå tillbaka till ritbordet när produkten egentligen skulle lanseras.

Intertek kan erbjuda ett pre-compliancepaket. Det innebär att vi gör förenklade - ej helt kompletta - prov som går snabbare än en komplett mätning enligt harmoniserade standarder. Denna typ av översiktsprovning ger er chansen att upptäcka både små och stora avvikelser i god tid. Eftersom en EMC-provning vanligtvis görs som en sista aktivitet innan produkten ska släppas på marknaden, ger en pre-complianceprovning en möjlighet att justera konstruktionen innan man hamnar i ett skarpt läge.

Vad innebär ett pre-compliancetest?

Ett pre-compliancetest inkluderar de moment som de flesta produkter behöver testas för. Intertek skräddarsyr testet för just din produkt. Gemensamt kommer vi överens om exakt vilka tester som är relevanta och om några prov ska prioriteras. Du har givetvis möjlighet att anteckna de resultat som framkommer under provningen för att ta med dem tillbaka till er konstruktör. En pre-complianceprovning är dock en förenklad provning och ger därför inte några garantier att produkten kommer klara en fullständig provning.

för mer information.