Intertek (www.intertek.com)

Certifiering för förebyggande av mutor och korruption (ISO 37001)

Som ett av de första certifieringsorganen i Sverige erbjuder Intertek certifiering enligt den nya standarden för förebyggande av mutor – ISO37001. Dessutom bistår vi våra kunder med ett antal övriga tjänster inom området för förebyggande av mutor och korruption. Läs mer här.

Nyhet! Utbildning inom anti-korruption, nya standarden ISO 37001

En grundutbildning om korruption, den kommande standarden mot mutor - ISO 37001 och kunskaper om hur din organisation kan arbeta med att förebygga korruption. Kursledare är Louise Brown, Senior Advisor AnHeti-corruption & Business integrity på Intertek. Läs mer här.

Hållbarhet och CSR

Läs mer här om Interteks tjänster inom hållbarhet och CSR.
 

Lär känna vår nya expert inom mutor och korruption

Louise Brown, Senior Advisor Business Integrity & Anti-corruption

Louise-Brown

Louise Brown är utbildad anti-korruptionsrevisor enligt British Standard 10500 och ISO37001 och har medverkat i den svenska arbetsgruppen som tog fram ISO37001. Sedan 2008 är hon verksam inom icke-finansiell revision och certifiering, först hos DNV GL och fr.o.m. aug. 2017 som Senior Advisor Business Integrity & Anti-corruption hos Intertek.

2014 publicerades hennes bok om korruption i Sverige, ”Den skenhelige svensken- Korruption utan konsekvenser”, och 2015 medförfattade hon, med särskilt ansvar för innehållet om anti-korruption, UN Global Compacts jubileumsrapport ”Impact – Transforming Business, Changing the World”, en oberoende granskning av UNGC:s arbete sedan år 2000. Louise medverkar regelbundet i media som kommentator i korruptionsfrågor i Uppdrag Granskning, SVT/TV4 samt SR P1. 

Lär dig mer om att göra affärer med integritet och om vårt tjänsteutbud inom området förebyggande av mutor och korruption. Läs mer här.

Louise Brown håller kurs inom anti-korruption
Denna heldagsutbildning riktar sig till dig som vill få en grundutbildning i vad korruption är för något, den kommande standarden mot mutor - ISO 37001 och kunskaper om hur din organisation kan arbeta med att förebygga korruption. Läs mer här.