Intertek (www.intertek.com)
 

Skriv till oss:

Telefon:

+ 46 8 750 00 00
 
 

Intertek talar om Modern Slavery på Social responsibility day

Social Responsibility Day som arrangeras av tidningen Aktuell Hållbarhet är Sveriges främsta mötesplats inom området socialt ansvar och CSR. Dagen är fylld av inspirerande föredrag med de ledande företagen inom CSR, de främsta forskarna och experterna. Träffa Interteks experter i vår monter och lyssna på vårt tal inom det aktuella ämnet Modern Slavery.

Social Responsibility Day 2016 – social hållbarhet i praktiken

Nu växer förväntningarna på vad näringslivet ska leverera. De nya FN-målen kring hållbarhet kan inte nås utan företagens medverkan. I många länder pågår en hård debatt om företagens skatteplanering, liksom om ansvaret för korruption och sociala missförhållanden leverantörskedjan. Dessutom finns krav på att företagen ska bidra till mångfald och jämställdhet.

 Intertek deltar som talare inom ämnet:

Så hanterar du modernt slaveri i leverantörsleden
Modernt slaveri, exempelvis exploaterad arbetskraft, människosmuggling och trafficking i leverantörsleden, är ett växande problem och uppskattningsvis 36 miljoner människor är i dag drabbade. Här får du veta vilka typer av modernt slaveri det finns det idag, hur man som företag kan arbeta med dessa utmaningar och vad den relativt nya brittiska lagstiftningen ”Modern Slavery Act” innebär i praktiken.

Talare: Catherine Beare, Director EMEA, Supplier Management, Intertek

 Catherine Beare_Social Responsibility day_2016


Läs mer om konferensen här.

 
Läs om Interteks tjänster inom Hållbarhet och CSR. 

 

för mer information.