Intertek (www.intertek.com)

Webinar: Så hanterar ni slaveri i leverantörskedjan

Lär dig mer om vilka typer av slaveri som finns idag, hur man hanterar slaveri i leverantörskedjan, och vad innebär Modern Slavery act i praktiken. 


Ta del av webinariet här.

Webinar: En introduktion till ISO 45001 – standarden om arbetsmiljö

Våra experter berättar vad den nya standarden ISO 45001 innebär och hur ni bäst förbereder er organisation.

Klicka här för att ta del av vårt webinar. 

Certifiering för förebyggande av mutor och korruption (ISO 37001)

Som ett av de första certifieringsorganen i Sverige erbjuder Intertek certifiering enligt den nya standarden för förebyggande av mutor – ISO37001. Dessutom bistår vi våra kunder med ett antal övriga tjänster inom området för förebyggande av mutor och korruption. Läs mer här.

Hållbarhet och CSR

Läs mer här om Interteks tjänster inom hållbarhet och CSR.

Vill du veta mer?

Christopher Krutröök  
Kontakta Christopher Krutrök

+46-8-750 0189

Maila en förfrågan

 

Uppföljning av leverantörer - granskning och revision

Interteks oberoende granskare hjälper företag och organisationer att effektivisera processer och följa upp hållbarhetsarbete hos både egna produktionsanläggningar och externa leverantörer.

I dagens komplexa leverantörskedjor är uppföljning ett måste. Många företag och organisationer väljer dessutom att anlita ett oberoende företag för att följa upp sina produktionsanläggningar eller leverantörer som komplement till sitt eget hållbarhetsarbete. Att låta en oberoende part försäkra sig om att den information leverantören lämnat verkligen stämmer är ett sätt att öka trovärdigheten i CSR-arbetet. 

Vissa utvecklar sina egna program för uppföljning, medan andra väljer att ansluta sig till de mer kända standarderna/programmen. Oavsett vilket du väljer kan Interteks lokala revisorer hjälpa till på plats med revisioner och uppföljning. Vi erbjuder uppföljning enligt ett antal internationella program, såsom BSCI, SMETA och Electronic Industry Citizenship Coalition. Dessutom utför vi revisioner enligt våra egna internationellt erkända program Think Green Initiative inom miljö och WCA (Workplace Assessment Program) inom arbetsmiljörelaterade frågor. 

När du anlitar Intertek får du mer än en revisionsrapport – du får en global affärspartner som kan hjälpa dig att skapa en bättre och öppnare relation till kunder och marknaden.