Intertek (www.intertek.com)

Certifiering av ledningssystem

 vinskär_vit

Kontakta Martin Vinskär
+46-73 375 0007 

Maila en förfrågan

Våra kunder

Interteks kunder återfinns inom de flesta branscher och verksamhetstyper. Här kan du läsa mer om hur vi samarbetar med några av dem.

 

 

Validering och verifiering

Intertek erbjuder en mängd validerings- och verifieringstjänster för att hjälpa dig att säkerställa att dina produkter, processer och system möter kraven från både marknaden och myndigheter.

Validering

Genom att validera dina produkter mot ursprungsspecifikationer och regulatoriska krav genom hela produktionsprocessen kan du minska utvecklingskostnaderna och försäkra dig om att din produkt kommer ut i tid.

I vårt laboratorium kan vi prova funktion och egenskaper, miljötålighet, livslängd och prestanda hos material, komponenter och produkter för de flesta branscher. Genom valideringsprovning hos oss får du antingen en möjlighet att fånga upp eventuella problem i tid eller ett kvitto på att du är på rätt väg i din produktutveckling.

Verifiering

En verifiering från Intertek ger dig ett oberoende utlåtande om din produkt eller dokumentation. Vi verifierar mot både direktiv och standarder och erbjuder bland annat verifiering av maskinsäkerhet mot Maskindirektivet för ett stort antal branscher. 

Genom att låta oss verifiera din egendeklaration för CE-märkning av din produkt kan du försäkra dig om att allt är i ordning inför en eventuell marknadskontroll. Vi erbjuder även gransknings- och verifieringstjänster inom hållbarhet och CSR. I vissa fall, som exempelvis inom handeln med utsläppsrätter krävs att företagens utsläppsrapport är granskad och verifierad av en ackrediterad tredjepartskontrollör, något som Intertek är ackrediterade att göra. 

Genom vårt internationella nätverk av Intertek-laboratorier och kontor kan vi validera och verifiera er produkt, er dokumentation eller ert arbete inom hållbarhet och CSR nära dig eller dina underleverantörer – var ni än befinner er i världen.