Lunch&Learn med labbvisning hos Intertek i Västerås 6 april kl 11-13.30!

Äntligen kan vi välkomna våra kunder och samarbetspartners till en träff på plats i våra lokaler på Forskargränd i Västerås! Den 6 april bjuder vi på en fullmatad Lunch&Learn om compliance för industriutrustning: 

  • Visning av Interteks nya högeffektprovningslabb
  • Testa rätt för smidigt marknadstillträde: Interteks experter på compliance och global market access om att korta tiden till marknaden genom att utveckla med compliance i bakhuvudet och utnyttja testhusets resurser vid rätt tillfälle under produktutvecklingen. 
  • A square peg in a round hole – or how to certify without a matching standard? Blixt is pioneering solid state circuit breakers and a new type of voltage conversion technology. In this talk, Blixt's CTO Jens Peter Schroer will give an insight into the development and certification journey of their new solid state circuit breaker. (föreläsningen hålls på engelska)
  • Experter på plats: Passa på att diskutera just era compliance- och testing-utmaningar med våra tekniska experter inom bland annat global compliance, elsäkerhet, högeffekt, EMC, radio och batteri.

Vi träffas kl 11 utanför Interteks högeffektlabb på Forskargränd 10 i Västerås. Efter visningen går vi tillsammans ca 40 meter till hörsalen för föreläsningar och lunch. Parkering finns i anslutning till labbet. 

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till träffen.

Vi ser verkligen fram emot att få träffas på plats, men är självklart medvetna om att träffen kanske trots det inte kommer att vara möjlig att genomföra vid det datum vi tänkt. Bedömer vi att vi inte kan träffas på ett säkert sätt enligt ev. rådande rekommendationer den 6 april flyttar vi träffen till ett datum längre fram.

Om du har speciella önskemål kring mat, t ex allergier, skriver du det under Övrigt i anmälningsformuläret nedan.