Intertek har lanserat Protek – ett heltäckande tjänstepaket inom kvalitetssäkring för hälsa, säkerhet och välbefinnande

En komplett verktygslåda med revision, utbildning, verifiering och certifiering för individer, arbetsplatser och offentliga utrymmen.

Den 1 maj lanserades Intertek som först ut i världen Intertek Protek, ett tjänstepaket från Intertek som tar ett helhetsgrepp om kvalitetssäkring inom hälsa, säkerhet och välbefinnande. Intertek Protek är ett heltäckande paket av lösningar för företag som vill ge sina medarbetare och kunder trygghet – både på jobbet och på fritiden.

Under namnet Protek erbjuder Intertek riskbaserad kvalitetssäkring och verifiering för alla typer av verksamheter – från livsmedelssäkerhet och hygienkontroll till riktade revisionslösningar för smittprevention. Med Protek får företag och organisationer en oberoende kontroll av att de uppfyller sina åtaganden mot kunder och medarbetare vad gäller hälsa, säkerhet och hygien. 

Vid lanseringen den 1 maj framhöll André Lacroix, CEO Intertek Group hur tydligt det är att hälsa, säkerhet och välbefinnande är högsta prioritet när samhällen världen över nu långsamt öppnar upp och människor återvänder till sina arbeten, till kollektivtrafiken och till offentliga utrymmen. 

– Vi på Intertek har en plikt att hjälpa företag och organisationer att säkerställa hälsa, trygghet och välbefinnande för sina medarbetare och kunder, sa han. När vi nu kan erbjuda lösningar som alla verksamheter behöver nu, överallt, varje dag visar vi verkligen hur viktig vår roll i samhället är.

Läs mer om de tjänster Intertek kan erbjuda inom Intertek Protek