Erbjudande: Gör en pre compliance-provning så bjuder vi på en halvdag under slutprovningen

Faktum är att många produkter inte klarar den slutliga compliance-provning av EMC på första försöket. Detta leder ofta till dyra förseningar. Med pre compliance-provning upptäcker ni avvikelser och kan justera produkten i god tid inför slutprovningen.

Korta starttider
Intertek ökar era chanser att sätta era produkter på marknaden i tid. Vi kan starta ert projekt inom två veckor från order. Dessutom kan våra EMC-experter hjälpa er under hela produktutvecklingsprocessen. Så spar ni både tid och pengar.

• Med teknisk regulatorisk rådgivning får ni hjälp att tolka standarder och regelverk, krav på dokumentation, riskanalys och mycket mer. 
• Med pre compliance (utvecklingsprovning) får ni på ett tidigt stadium veta om er produkt är konstruerad för att klara slutprovningen.
• Med ackrediterad compliance-provning visar ni att produkten uppfyller myndighetskrav på marknaden världen över. 

    Förmånligt erbjudande
Just nu är det ännu smartare än vanligt att beställa EMC-tjänster från Intertek. Anlita oss för pre compliance-provning så bjuder vi på en halvdag under den kommande slutprovningen.

Kampanjvillkor: Erbjudandet gäller slutprovning till ett värde på minst 50 tkr. Pre compliance-provningen behöver bokas senast den 30 oktober för att ta del av erbjudandet. Gäller ej avtalskunder. 
 

Boka EMC-erbjudande
 

Starta provningen inom två veckor
Med över 20 erfarna EMC-ingenjörer och tre EMC-hallar (3m, 5m och 10m) kan vi starta ert projekt inom två veckor från order. Vi finns i Kista norr om Stockholm.

Hög kompetens och lång erfarenhet
Med vårt breda ackrediteringsscope, vår höga kompetens och vår långa erfarenhet är vi ledande i Sverige inom EMC-provning. Dessutom är vi ett av få bolag i Sverige som Swedac utsett till Notified Body för EU:s EMC- direktiv. Genom våra experters deltagande i olika standardiseringskommittéer är vi med och påverkar utvecklingen och har alltid den senaste kunskapen inom området.

Vi levererar helheten inom compliance
Många av våra kunder anlitar oss som en helhetsleverantör för ett smidigt och kostnadseffektivt marknadstillträde. En dedikerad projektledare tar ansvar för hela ert projekt och har en tät dialog med er om tidplan och status. Ofta kombineras EMC med någon eller flera av våra övriga tjänster:

Elsäkerhetsprovning              Miljötålighetsprovning
Global Market Access             Batteriprovning och -rådgivning
Rådgivning                              Utbildning

Boka EMC-erbjudande