Säkrar kvaliteten i produkter, processer och system längs hela värdekedjan. Läs mer
Validerar specifikationer, värde och säkerhet hos råmaterial, produkter och tillgångar. Läs mer
Intygar formellt att produkter och tjänster uppfyller vedertagna externa och interna standarder. Läs mer
HACCP är ett välkänt verktyg för livsmedelssäkerhet och ett krav för alla som i någon del av ledet hanterar livsmedel. HACCP är även ett grundelement i bland annat FSSC 22000. Här visar vi hur du tar fram, implementerar och underhåller HACCP i ditt FSSC 22000-arbete.
Syftet med fördjupningsdagen i HACCP är att ge dig kunskap i hur du implementerar styrbara grundförutsättningar och HACCP-planen i FSSC 22000.
Om utbildningen
Genom att följa praktiska exempel går vi igenom stegen i ISO 22000 för införandet av HACCP med styrande grundförutsättningar och HACCP-planen med CCP:er.
Ur innehållet
Vem vänder sig utbildningen till?
Kursen riktar sig till dig som är livsmedelssäkerhets- eller kvalitetsansvarig och behöver fördjupad kunskap i hur ni praktiskt implementerar HACCP för FSSC 22000. Du bör ha grundläggande kunskap i FSSC 22000.
Förkunskaper
Du bör ha grundläggande kunskap om livsmedelssäkerhet och implementering av ledningssystem.
Utbildningsledare
Kerstin Hansson, Intertek.
Tid:
09.00-16.00
Plats:
Online
Längd:
1 dag
Pris:
5 600 kr + moms.Kursdokumentation ingår
Description