Intertek (www.intertek.com)

Vill du veta mer?

 camilla torebrandt vit

Kontakta Camilla Torebrandt
+46 8 750 0177

Maila en förfrågan

 

Har du speciella krav?

Då kan vi skräddarsy en utbildning för dina behov.

Kontakta oss här >>

      

Aktuella utbildningar

Här hittar du mer information om kommande utbildningar.

Till kalendariet >>

 

Oberoende, opartiskhet och integritet

Intertek arbetar under strikta krav på oberoende, opartiskhet och integritet. 

 

Våra kursledare

Interteks kursledare är kvalificerade föreläsare och experter på sina områden. Många medverkar i internationella kommittéer för standardiseringsarbete. Detta möjliggör att vi alltid har unika möjligheter till ett brett och förnyat utbud med högaktuella nyheter inom standarder och regelverk.

 

 

Kurser inom energilagring

Batteriet är ofta den största säkerhetsrisken

header_energilagring

Hur väljer du rätt batteri till din produkt? Det finns många alternativ och samtidigt är valet viktigt eftersom fel batteri kan bli kostsamt, orsaka returer och skador. Svällande batterier kan i värsta fall börja brinna. Är du tydlig med kravställningen redan från början kan du undvika många problem.

Våra kurser ökar förståelsen för hur ett batteri beter sig. Du får insikt i batteriets egenskaper, säkerhetsrisker och hur den elektriska omgivningen och temperatur påverkar batteriets prestanda. Med rätt kunskap kan du säkerställa att batteriet har den livslängd som utlovas. 

Våra kurser

 


Lär känna våra experter

maria wesselmark vit 250px

Maria Wesselmark, expert inom energilagring:”Jag hjälper dig att öka förståelsen för hur ett batteri beter sig. Du får insikt i batteriets egenskaper och hur den elektriska omgivningen och temperatur påverkar batteriet. Vi går också igenom de olika säkerhetstesterna och hur du kan kolla batteriets prestanda.”
 button_fler_kursledare  

 

 

 

 

för mer information.