Intertek (www.intertek.com)

Oberoende, opartiskhet och integritet

Intertek arbetar under strikta krav på oberoende, opartiskhet och integritet. 

 

Läs Intertek INFO du också!

Intertek INFO håller dig uppdaterad om allt som händer inom provning och certifiering av produkter och certifiering av ledningssystem.

Läs tidningen här

Beställ en kostnadsfri prenumeration

 

 

 

Skriv till oss:

Telefon:

+ 46 8 750 00 00
 
 

Om oss

I över 130 år har företag runt om i världen vänt sig till Intertek för att säkerställa att deras produkter, processer och system håller hög kvalitet och är säkra att använda.

Intertek arbetar med mycket mer än provning, inspektion och certifiering; vi hjälper våra kunder förbättra prestanda, effektivisera tillverkning och logistikkedjor, övervinna hinder och minska risker vid tillträde till nya marknader. Med vår hjälp kan våra kunder öka värdet av sina produkter, skapa konkurrensfördelar, minimera negativ miljöpåverkan och bygga respekterade varumärken.

Med över 40 000 anställda i 100 länder är Intertek en av de största aktörerna i branschen. Vi är experter på regelverk och standarder. Oavsett om din verksamhet är global eller lokal kan vi se till att dina produkter lever upp till kraven på kvalitet, hälsa, miljö, säkerhet och socialt ansvar på i stort sett alla marknader världen över. Vi innehar en stor mängd globala ackrediteringar och avtal och vårt kunnande om hur man hanterar regelverk och marknadskrav är oöverträffat. 

Our Purpose

Bringing quality and safety to life.

Our Mission

To exceed our customers’ expectations with innovative and bespoke Assurance, Testing, Inspection and Certification services for their operations and supply chain. Globally. 24/7.

Our Vision

To be the world’s most trusted partner for Quality Assurance.

 

Ackrediteringar

Våra olika verksamheter i Sverige är ackrediterade av det svenska ackrediteringsorganet Swedac inom flera områden. 

Läs mer här