Intertek (www.intertek.com)

Vill du veta mer?

 camilla torebrandt vit

Kontakta Camilla Torebrandt
+46 8 750 0177

Maila en förfrågan

 

Har du speciella krav?

Då kan vi skräddarsy en utbildning för dina behov.

Kontakta oss här >>

      

Aktuella utbildningar

Här hittar du mer information om kommande utbildningar.

Till kalendariet >>

 

Oberoende, opartiskhet och integritet

Intertek arbetar under strikta krav på oberoende, opartiskhet och integritet. 

 

Våra kursledare

Interteks kursledare är kvalificerade föreläsare och experter på sina områden. Många medverkar i internationella kommittéer för standardiseringsarbete. Detta möjliggör att vi alltid har unika möjligheter till ett brett och förnyat utbud med högaktuella nyheter inom standarder och regelverk.

 

 

Kurser inom miljö- och kemikalielagstiftning

Har du kunskap om vilka kemikalier som finns i dina produkter?

header_kemikalier

Idag innehåller nästan alla produkter kemikalier. De senaste 50 åren har kemikalieproduktionen i världen blivit mer än femtio gånger större. Det är viktigt att veta vad dina produkter innehåller och eventuella risker.

Våra utbildningar hjälper dig att förstå vilka lagar och regler som gäller för dig, innebörden för din verksamhet och hur du gör för att leva upp till kraven. Du får också en bättre inblick i hur du ska arbeta praktiskt för att uppfylla lagstiftning och vad som krävs för att upprätta den tekniska dokumentationen samt säkerhetsdatablad.

Våra kurser

 

Lär känna våra experter

maria wesselmark vit 250px

Maria Wesselmark, expert inom energilagring:”Jag hjälper dig att öka förståelsen för hur ett batteri beter sig. Du får insikt i batteriets egenskaper och hur den elektriska omgivningen och temperatur påverkar batteriet. Vi går också igenom de olika säkerhetstesterna och hur du kan kolla batteriets prestanda.”
 button_fler_kursledare  

 

 

 

för mer information.