Intertek (www.intertek.com)
white-rectangle
 

Arbeta på Intertek

Vi gör världen säkrare.

Lediga jobb 2 550px

I vårt dagliga arbete hjälper vi företag världen över att se till att deras produkter är säkra att använda och möter kundernas krav på kvalitet och prestanda. Det gör vi genom att revidera deras processer, certifiera deras ledningssystem, granska deras leverantörer, prova, analysera och certifiera deras produkter, inspektera deras tillverkningsanläggningar och skeppningar och arbeta med rådgivning inom regulatoriska frågor, kemikalier och hållbarhet. 

 medarbetare-banner-NY

Vi är globala

Med över 40 000 medarbetare är vi är ett av de största företagen i vår bransch. Precis som våra kunder finns vi världen över. Hos oss samarbetar du med kollegor från hela världen för att ge våra globala och lokala kunder det de behöver.

Framtiden idag

Som ingenjör eller regulatorisk konsult hos oss arbetar du dagligen med produkter som ännu inte kommit ut på marknaden inom de flesta branscher från hushållsmaskiner och hemelektronik till medicinteknik och IT/Telekom. Med din expertkunskap bidrar du till att världens konsumenter får säkrare och bättre produkter.

Som revisor får du en unik insyn i hur olika företag och organisationer arbetar med allt från kvalitet och miljö till informationssäkerhet och livsmedelssäkerhet. Det omsätter du i kunnande och erfarenhet som hjälper våra kunder att vässa sin verksamhet ytterligare.

Som konsult inom kemi, hälsa och miljö hjälper du kunder världen över att omsätta lagstiftning och krav till praktisk nytta för vår hälsa och vår miljö.  

Som konsult inom batteri och energilagring bidrar du till utvecklingen av framtidens energilagringslösningar. Du blir en del av ett team med världsledande kompetens som både arbetar nära kunderna och deltar i forskningsprojekt. 

Våra medarbetare är vår styrka

För oss som tjänsteföretag betyder våra medarbetare och deras spetskompetens allt. Vi vet att vi är bland de bästa i världen på det vi gör och att det krävs engagemang för att hålla sig kvar på toppen. Därför jobbar vi hårt med att dela med oss av vår kunskap och stötta våra medarbetare med kompetensutveckling, både i Sverige och utomlands. Vi vill ju att våra duktiga medarbetare ska trivas på jobbet och känna att de utmanas, växer och utvecklas med oss. 

Våra värderingar

Professionalism
Vi bemöter våra kunder, varandra och våra samarbetspartners med lyhördhet och respekt. Vi värnar om vårt oberoende och håller vad vi lovar  ̶  alltid med våra kunders bästa för ögonen. 

Engagemang
Vi är en global familj som värdesätter mångfald och ger varandra energi och förtroende. Tillsammans påverkar vi vår egen framtid och skapar hållbar tillväxt, för alla. 

Kundnytta
Vi är proaktiva och agerar med förståelse för våra kunders behov och det värde våra tjänster tillför.

jobs_button-cerello