Intertek (www.intertek.com)

Vill du veta mer?

 Andreas Marström 
Kontakta Andreas Marström
+46-8 750 0162

 Maila en förfrågan

Kemikalier i varor

Alla elektriska och elektroniska varor måste uppfylla kraven i REACH EU-förordning och RoHS.

Fr o m januari 2013 ingår krav på överenskommelse med RoHS-direktivet för att du  ska kunna sätta sätta CE-märket på din produkt.

Läs mer här:

Intertek Academy

Höj din kompetens och håll dig uppdaterad!
Intertek Academy erbjuder öppna och företagsinterna utbildningar.

Se aktuella utbildningar

 

Telefon:

+ 46 8 750 00 00
 
 

Leksaker, spel och andra konsumentvaror

Försäkra dig om att dina produkter uppfyller såväl konsumenternas förväntningar som regler och krav på säkerhet, kvalitet och prestanda.

Intertek är ett världsledande företag inom provning och certifiering av konsumentvaror. Vi erbjuder trygghet genom hela produktlivscykeln, från design- och utvecklingsfas till lansering.

Med omkring 1 000 laboratorier och 40 000 anställda i fler än 100 länder kan vi ge dig den vägledning du behöver för att sälja dina produkter över hela världen. Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster såsom rådgivning, utbildning, provning och certifiering. Vi utfärdar kvalitets- och säkerhetsbevis för marknadstillträde i olika länder (S-märket, ETL. CB) samt verifierar för CE-märkning. Läs mer under certifiering.

I vår nordiska verksamhet har vi en unik expertis avseende provning och certifiering av elektriska och elektroniska produkter. För leksaker gäller specifika krav, regler och direktiv, som hanteras av divisionen för konsumentprodukter inom vårt globala nätverk av Intertekkontor. Många leksaker innehåller även kemikalier. Intertek har en bred expertis inom kemikalielagstiftningen (REACH m m).

för mer information.