Intertek (www.intertek.com)

Vill du veta mer?

 Erik Wallerfelt

Kontakta Erik Wallerfelt
+46-8-750 0346

Maila en förfrågan

 

Skriv till oss:

Telefon:

+ 46 8 750 00 00
 
 

Provning av storköksutrustning

Oavsett om du tillverkar utrustning som tillagar, värmer, förbereder eller kyler kan vi erbjuda en fullständig provningslösning.

Vi kan erbjuda den expertis du behöver för att kunna nå ut på världsmarknaden - från tekniska råd och regulatorisk granskning av konstruktion till slutgiltigt godkännande av produkten. När vi provar din produkt enligt gällande hygienkrav, kan vi vid samma tillfälle också genomföra säkerhets-, gas-, prestanda- och EMC-provning.

Liksom övrig elektrisk och elektronisk utrustning måste dina produkter uppfylla kraven för CE-märkning för att få säljas i Europa. Vi hjälper dig att ta fram det underlag som krävs. Många tillverkare väljer dessutom att använda våra välkända certifieringsmärken, både för marknadstillträde och som kvalitetsstämpel att produkten har godkänts av en oberoende part.

Globalt marknadstillträde
Kraven för storköksprodukter som ska säljas i Nordamerika skiljer sig från de produkter som marknadsförs i Europa. Vi erbjuder dig en heltäckande lösning som tar dig ut på marknaden, snabbt och kostnadseffektivt. 

Du som säljer storköksutrustning till andra delar av världen kommer att ha stor hjälp av vårt Global Market Access programme (GMAP).  Säljer ni produkter i länder där särskilda, nationella certifieringskrav gäller kan vi troligtvis hjälpa er även här då våra laboratorier är ackrediterade även i många av dessa länder.

Provningstjänster

för mer information.