Intertek (www.intertek.com)

Vad tycker kunderna?

Interteks konsulter hjälper kunder hantera regulatoriska frågor inom de flesta branscher. 

Här kan du läsa mer om hur vi arbetar med några av våra kunder.

 

Skriv till oss:

Telefon:

+ 46 8 750 00 00
 
 

Globalt marknadstillträde

Ska du sälja din produkt globalt? Vi tar hand om hela den regulatoriska processen och ser till att du har det som krävs på varje enskild marknad.

Genom vårt världsomspännande nätverk av laboratorier, kontor och certifieringsorgan kan vi hjälpa dig med de provningar och certifieringar som krävs för tillträde till de flesta av världens marknader. Vi kan hjälpa er med:

Intertek kan även hjälpa er med hela den regulatoriska processen och ser till att din produkt kommer ut på marknaden, från ritbord till marknad. Läs mer här.

 

 aqua line

Oberoende, opartiskhet och integritet

Intertek arbetar under strikta krav på oberoende, opartiskhet och integritet. Vi utför löpande utvärdering av alla medarbetares kompetens, opartiskhet, bedömningsförmåga, integritet och förståelse för våra etiska regler.

Intertek erbjuder både rådgivning, provning och certifiering. Den rådgivning som erbjuds och utförs är strikt begränsad till vår kompetens att identifiera, förklara och förtydliga krav på produkter, tjänster, processer och ledningssystem. Denna rådgivning baseras på offentligt tillgängliga standarder och regulatoriska krav, vilket innebär att opartiskheten i våra uppdrag inte kan ifrågasättas.

I vårt erbjudande ingår därmed inte åtaganden gällande konstruktion av produkter eller system.

För att ytterligare säkra opartiskhet, oberoende och integritet är vårt arbete organiserat så att en och samma person inte medverkar i både rådgivning och certifiering för en och samma produkt eller ledningssystem. Våra rådgivningstjänster erbjuds ej inom det medicintekniska produktområdet och har inget samröre med vår ackrediterade verksamhet som anmält organ.  

 

 

 

 

för mer information.