Intertek (www.intertek.com)

Utbildningar hösten 2016 och våren 2017

Ladda ner Intertek Academys utbildningskatalog här.

Skicka ett e-post med dina kontaktuppgifter till utbildning@intertek.com om du vill ha framtida utskick om aktuella utbildningar.

Vill du veta mer?

 Camilla Torebrandt

Kontakta Camilla Torebrandt
+46 8 750 0177

Maila en förfrågan

 

Kostnadsfria webinars inom polymerer nov-dec

Lär dig mer om polymerer genom att delta på vår kostnadsfria webinars och lyssna på våra globala experter. Du får lära dig hur man övervinner de viktigaste utmaningarna och hur man kan uppnå en konkurrensfördel på marknaden.

För anmälan och mer information.

Ladda ned vår broschyr och läs mer.

Oberoende och opartiskhet

Intertek arbetar under strikta krav på oberoende, opartiskhet och integritet. Vi utför löpande utvärdering av alla medarbetares kompetens, opartiskhet, bedömningsförmåga, integritet och förståelse för våra etiska regler. Läs mer om vårt oberoende och våra etiska regler.

Intertek erbjuder både rådgivning och utbildning, provning och certifiering. Den rådgivning och utbildning som erbjuds och utförs är strikt begränsad till vår kompetens att identifiera, förklara och förtydliga krav på produkter, tjänster, processer och ledningssystem. Vår rådgivning och utbildning baseras på offentligt tillgängliga standarder och regulatoriska krav, vilket innebär att opartiskheten i våra uppdrag inte kan ifrågasättas. I vårt erbjudande ingår därmed inte åtaganden gällande konstruktion av produkter eller system.

För att ytterligare säkra opartiskhet, oberoende och integritet är vårt arbete organiserat så att en och samma person inte medverkar i både rådgivning och utbildning och certifiering för en och samma produkt eller ledningssystem. Våra rådgivningstjänster erbjuds ej inom det medicintekniska produktområdet och har inget samröre med vår ackrediterade verksamhet som anmält organ.  

 

 

Utbildning

Intertek Academy

Välkommen till Intertek Academy.

Vi erbjuder utbildningar främst inom områdena Produktsäkerhet och Ledningssystem.

Rätt kompetens - i form av en eller flera av våra utbildningar - kan hjälpa dig att snabbare och mer kostnadseffektivt nå ut till marknaden med dina produkter eller med dina tjänster.

Hos oss kan du gå både öppna och företagsinterna kurser. Vi skräddarsyr gärna ett upplägg som passar just din organisation. Kontakta oss på utbildning@intertek.com eller 08-750 00 00 för mer information.

I kalendariet hittar du mer information om kommande datumsatta utbildningar!

Eller sök bland alla våra utbildningar (även företagsinterna upplägg) per bransch och område:

 
A_request button teal2