Servicepartner till Fluke Sverige AB

Intertek är auktoriserad servicepartner till Fluke Sverige AB. Kontakta oss för hjälp med service, kalibrering samt reservdelar till Flukes test- och mätinstrument på 08-750 00 00 eller via mail till flukeservice@intertek.com.

 


 

Viktig information till dig som fortfarande använder Fluke DTX-1800-serien

Som kommunicerats sedan en längre tid redan har supporten för DTX-serien från Fluke i Europa upphört.Vi vill informera er om att även om Fluke slutat kalibrera den här serien, (observera att det gäller endast DTX-serien) så kan Intertek fortfarande erbjuda dig kalibrering av DTX-serien ytterligare en tid framöver, åtminstone under kalenderåret 2023.

Intertek har under en längre tid anlitat ett välrenommerat kalibreringslaboratorium som fortfarande klarar av att utföra kalibrering av DTX-serien, där det även går att få fiber- och ODTR-moduler kalibrerade. Men observera att precis som med DTX-1800 så finns det inte några produktuppgraderingar eller reservdelar/tillbehör att tillgå.

Efter avslutad kalibrering utfärdas ett certifikat komplett med mätdata och instrumentet märks upp. Tyvärr går det inte nu längre att uppdatera internminnet ett med nytt  datum, men kalibreringen är givetvis giltig och aktuell ändå. 

Passa på att skicka in din DTX till Intertek på följande adress:

Intertek
Forskargränd 6
722 26 Västerås