Regulatorisk rådgivning

Våra experter stöttar tillverkare med compliance-kunskap från ritbord till lansering – så att det blir regulatoriskt rätt från början!

70 procent av alla produkter som provas i våra labb lever inte upp till inte kraven vid första provningen. Med regulatorisk rådgivning genom hela utvecklingsprocessen ser ni till att er produkt inte blir en av dem. 

Vi är experter på de krav, regler och direktiv som reglerar marknaden inom de flesta branscher i de flesta länder världen över. Våra specialister kan stötta er i tolkning av regelverk och standarder; tekniska krav på produkter och komponenter, dokumentationskrav, riskanalys och mycket mycket mer. Genom att ha ett compliance-tänk genom produktutvecklingen sparar ni tid och pengar. Prata med oss tidigt i processen så blir det regulatoriskt rätt från början.

Vi har den senaste kompetensen
Hos Intertek arbetar några av Sveriges mest erfarna experter på global compliance och provning av elsäkerhet, EMC och radio. Genom sitt deltagande i standardiseringskommittéer på svensk och global nivå driver våra specialister utvecklingen inom sina områden framåt. På så sätt får våra kunder tillgång till den allra senaste kunskapen – snabbt och utan mellanhänder.

Du kanske också är intresserad av