Högeffektprovning för produktutveckling och certifiering

Intertek kan stötta kunder runt om i världen med ett brett utbud av högeffektverifiering i vårt nya högeffektlabb i Västerås. Vi är en av få oberoende leverantörer som kan utföra dessa tjänster i Europa och globalt.

Intertek erbjuder ett brett utbud av högeffekttester för en mängd olika standarder och produkter i vårt nya högeffektlabb i Västerås. Högeffektlabbet har för närvarande kapacitet att utföra slut- och bryttester, samt kortslutningsprovning för produktutveckling och certifiering av utrustning och tillbehör i kraftdistributionssystem. Vi utvecklar kontinuerligt vårt labb med ny testkapacitet för att möta våra kunders globala behov.

Högeffektprovning för produktutveckling och certifiering

Intertek är en one-stop-shop inom Total Quality Assurance och har levererat provning och certifiering i nära 100 år.  Vi har många års erfarenhet av global compliance, testning och certifiering för ett säkert och smidigt marknadstillträde.. Med vår långa erfarenhet, höga kompetens och stora kapacitet hjälper vi er att sätta säkra produkter på den globala marknaden i rätt tid. I vårt nya högeffektlabb kan vi nu stötta våra kunder med ett brett utbud av högeffektprovning för produktutveckling och CB-certifiering. Det globala CB-certifieringssystemet möjliggör snabbare marknadstillträde till över 50 länder.

Läs mer om CB-certifiering 

Vi säkrar helheten inom compliance

Förutom provning av utrustning och tillbehör i kraftdistributionssystem har Intertek lång erfarenhet av testning av elektriska fordon, laddare och komponenter.  Många av våra kunder anlitar oss som en helhetsleverantör för ett smidigt och kostnadseffektivt marknadstillträde i hela världen.

Läs gärna mer om våra övriga tjänster här

Vill du veta mer?
Om du har frågor eller vill ha en offert, vänligen kontakta Anders Lexander, vår expert och affärsenhetschef High Power Lab.
Telefon direkt: +46 8750 02 07
Växel +46 8750 00 00
E-post: anders.lexander@intertek.com
Högeffektlabbet adress: Forskargränd 10, 721 78 Västerås, Sverige, Google maps.

 

 

 
+ 46 8 750 00 00
SE:
+ 46 8 750 00 00